Hur ofta bloggar du?

Forgive me father, ’cause I have sinned. It’s been seven weeks since my last blog post.

För att du skall komma högt upp på Google så hjälper det alldeles oerhört om sidan är aktiv och det händer saker.
Dessutom så ser det bra ut när folk väl kommer dit.

Glöm inte heller att ett bra blogginlägg kan snappas upp av någon som driver en riktigt stor blogg, eller en tidning.. ..och så helt plötsligt droppar det in flera hundra på sidan på en och samma dag.
Sånt händer.

Driver du en blog som syftar till att sprida tankar kring ditt føretag eller din verksamhet tycker jag du skall ha som mål att försöka skriva något litet varje vecka.
Om det blir för tight, så åtminstone varannan.
(Jag lever dock inte som jag lär. Skomakarens barn och det där..)

Hellre en liten post än ingen (stor) alls.

Om du siter på spinningscykeln eller promenerar på stan eller vad som helst och kommer på en idé till en post.; Skriv ner den direkt! Om du gör så så har du alltid ett litet lager med idéer att plocka från när du väl skall ta den där halvtimmen.

Denna bloggpost var ursprungligen ett mejl jag skrev till en kund. Då slog det mig att det kunde vara en spännande bloggpost. Det tog mig mindre än 10 min att skriva, och nu är det publicerat. Lycka till!

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *